Menu Navigation

 

طبیعت میوه ها و سبزیجات برای فنچ ها  :

سیب : سيب درختي شيرين طبيعتي معتدل دارد و سرشار از ويتامينهاي گوناگون بوده و در درمان يبوست و اسهال مفيد است.

گشنیز : برگ گشنيز تازه طبيعتي سرد داشته و حاوي ويتامين C و A و املاح معدني مي باشد.

کاهو : برگ كاهوي بدون رطوبت تامين كننده كلسيم و آهن و اشتها آور و ضد يبوست مي باشد. برگ كاهو طبيعتي سرد دارد.

اسفناج : برگ تازه و جوان اسفناج ،‌ طبيعتي معتدل داشته و تامين كننده آهن و ضد يبوست مي باشد.

کرفس : برگ و ساقه كرفس نيز طبيعتي گرم داشته و حاوي سديم ، پتاسيم و كلسيم مي باشد و به مقدار كم به قناريها داده مي شود.

شاهی : برگ تيزك شاهي نيز طبيعتي گرم دارد و حاوي ويتامين C ، كلسيم و يد بوده و ضد آسم مي باشد.

گلابی : گلابي طبيعتي معتدل داشته و مملو از ويتامين ها و املاح معدني مي باشد.

پرتقال : پرتقال شيرين طبيعتي معتدل دارد و حاوي ويتامين C و املاح معدني مي باشد و در بهبود و درمان بيماري آسم و سرماخوردگي و برونشيت ميتوان از آن استفاده كرد.

هویج : هويج تازه طبيعتي گرم دارد و سرشار از ويتامين A و املاح معدني و رنگدانه است كه جلا دهنده پرهاي پرنده مي باشد.

 

مصرف لیمو ترش در آب فنچ ها :

یکی از میوه های بسیار مفید جهت پیشگیری و یا بهبود وضعیت جسمانی فنچ بیمار گردد. به این منظور بهتر است ماهی دو یا سه مرتبه  دو قطره از آب لیمو در ظرف آب فنچ چکانده شود. لیمو با داشتن ویتامین ب ، ریبوفلاوین ، کلسیم ، فسفر ، کربوهیدارت و پروتئین بهترین و سالمترین ماده جهت ضد عفونی کردن و از بین بردن باکتریها و عفونتهای داخلی بدن فنچ میباشد. استفاده از آب لیمو به منظور تقویت سیستم دفاعی بدن فنچ توصیه میگردد.

خواص سیر براي فنچ ها :

*دفع انگل

*ضد شپش

*ضد میکروب ها

*میکروب کش سالن

*درمان انواع عفونت ها

*موثر در اماده شدن جفت ها

*ضدعفونی کننده دستگاه گوارش

شما می توانید سیر پودرشده را همراه با تخم مرغ یا لارو و کرم یاترکیب با هویج مصرف کنید یا خواص سیر را از طریق آب به فنچ بخورانید.

مصرف بادام در تغذیه فنچ :

1-بادام حاوی ویتامین E هست و این ویتامین باعث تقویت اعضای تناسلی فنچ می شودو پودر آسیاب شده بادام را با ترکیب غذاهای نرم می توانید به فنچ ها بدهید.

 

خواص سیب زمینی در رژیم تغذیه فنچ در سالن

سیب زمینی حاوی ویتامین های a، b، c نشاسته و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم و مس می باشد. سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ ) که وقتی پخته می شود، جذب بدن می گردد.
حاوی کربوهیدرات که حاوی ویتامین c بالا و ویتامین b6 می باشد و حاوی آنزیم مهار کننده ضد ویروس می باشد و به علت دارا بودن پتاسیم زیاد تمیز کننده کبد می باشد و از آنجا که آسان هضم میگردد، در پرندگانی که دچار رعشه و کم خونی می گردند بسیار مفید است. همچنین به دلیل مواد معدنی موجود در آن به رشد پرنده کمک شایانی می کند.
مهمترین ماده اصلی موجود در آن، نشاسته است که معمولا 9 تا 25 درصد آن را تشکیل می دهد. از این رو برای تامین انرژی پرنده بسیار مفید است.
در معالجه و درمان اسهال، ورم روده و التهاب دستگاه هاضمه بسیار مفید است.

 

 

ارتباط با ما