Menu Navigation

رطوبت سالن فنچ ها :

تامین رطوبت مناسب بین 30 تا 35 درصد برای سالنهای مولدها برای تولد جوجه ها مناسب است . کمبود بیش از حد رطوبت سبب خشکی جنین می شود که به نارسایی کلیه و توقف رشد ، منتهی خواهد شد . به همین ترتیب اگر رطوبت سالن پایین باشد ، کیسه هوایی موجود در انتهای پهن تخم فنچ کوچک خواهد بود که در صورت کوچکی بیش از حد به مرگ جنین در اواخر دوره جوجه کشی فنچ منجر می شود و اگر هم جوجه از تخم خارج شود ممکن است دچار مشکل پیدا بودن کیسه زرده و ناهنجاری های فیزیکی دیگر باشد . پیدا بودن کیسه زرده در جوجه تازه متولد شده ، مشکل زا است و مستعد ابتلا به عفونت است

رطوبت زیاد

اگر رطوبت تخم زیاد باشد جوجه فنچ داخل تخم خیس می شود و به نوعی در رطوبت غرق می شود . حتی اگر جوجه زنده بماند به نظر می آید که جوجه دارای بدنی متورم است و بیش از حد برای پوسته تخم بزرگ است و مشخص است که در طول دوره انکوباسیون به اندازه کافی وزن از دست نداده است .

*رطوبت کم

اگر رطوبت تخم از حد مورد نیاز کمتر باشد موجب  کوچک و پیچیده شدن بدن جوجه داخل تخم می شود و هم چنین بدن جوجه خشک می شود و به دیواره غشا می چسبد که این چسبیدن مانع چرخش جوجه در تخم می شود و در نهایت منجر به مرگ جوجه داخل تخم می شود.

 

 

 

ارتباط با ما